Välkommen till min Aloe vera webshop!

Jag har något att erbjuda alla som vill ge det vardagliga livet något extra - litet som stort! 

Ta gärna kontakt med mig om du har några funderingar eller är nyfiken på något. Berätta gärna för mig om dina behov eller din vardag så kanske jag har några bra tips eller erfarenheter att dela med mig av!   

Kanske vill du ge en fin present till någon annan?

Kom ihåg att ta hand om dig själv, det finns bara en av DIG!

Beställning kan gärna ske via PM/DM eller mejl: Chirunas@gmail.com!


DAGS ATT BÖRJA MÅ BÄTTRE!!

I början av 2019 började jag fokusera på att ta bättre hand om mig själv med sundare & mer hållbara rutiner. Jag har levt med kroppsliga problem i många år. En del kommer jag att få leva med resten av livet, men inte allt!! Små förändringar & guldkorn kan göra mycket för kvalitén i ens vardag!

Under 2019 fick aloe vera-produkterna en betydande del i mitt liv!

Jag är väldigt glad över att ha hittat snälla aloe vera-baserade produkter genom Forever.

Jag är särskilt glad över de produkter som hjälper just mig väldigt mycket för att i många fall klara mig utan läkemedel! Forever erbjuder inga läkemedel, men forever erbjuder produkter som på olika sätt kan få en att må bättre i både kropp & själ!

Forever erbjuder mig mer livskvalitét.

Det är också den största anledningen till att jag har valt att bli en självständig Forever Business Owner. Jag själv gillar verkligen produkterna & kan varmt rekommendera många av dem. Jag hoppas att fler ska finna glädje av produkterna via mig!

Jag vill genom Forever gärna ge andra möjligheten att hitta ny energi & livskvalité, men även ge andra möjligheten till ett jobb eller en sidosyssla utan krav, helt baserat på egen vilja & egna mål.

Vill du veta mer om att bli en Oberoende Forever Business Owner?

Boxar & större ordrar kan i många fall beställas direkt till dig som kund som inte bor inom Kiruna. Leveranstid är då 4-7 arbetsdagar. Kontakta mig!